Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια, το οποίο ο 53χρονος καταστηματάρχης, «οικογενειάρχης», «εκκλησιαζόμενος», «φιλάνθρωπος» -και γενικά άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας- κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας της 12χρονης – «Μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα»

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εξετάζουν αν ο 53χρονος είχε επαφές ή γνώριζε πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με παιδόφιλους, με τη διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου, να αφήνει υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Διαβάστε επίσης: «Μιλάμε για κτήνος» – Τι αποκαλύπτουν ιερείς για τον «θεοσεβούμενο» βιαστή του 12χρονου παιδιού

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις… Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία με τα οποία θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν για το ποιοι εμπλέκονται» ισχυρίστηκε η ίδια στο MEGA.

Παράλληλα, εξετάζεται αν ο 53χρονος είχε συνεργούς οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης.

Ηδη, οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα -ακόμη και αυτά που έχουν διαγραφεί- από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή τη φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως ήδη οι Αρχές βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη 4-5 παιδεραστών.

Τα ίχνη τους έχουν εντοπιστεί και το επόμενο βήμα είναι η σύλληψή τους και ο σχηματισμός δικογραφίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ξεκάθαρο πως τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες, αν και ακόμη το παιδάκι δεν είναι σε θέση να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις καθώς βρίσκεται σε κατάσταση – σοκ.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό, καθώς πάνω από 200 άνδρες επικοινώνησαν με τον μαστροπό 53χρονο προκειμένου να συναντηθούν και να βιάσουν την 12χρονη.

Το προφίλ σε πλατφόρμα γνωριμιών

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για το 12χρονο παιδί στην εφαρμογή blindchat.gr και το διαχειριζόταν ο ίδιος, συνομιλώντας με τους «πελάτες» δήθεν ως νεαρή μαθήτρια. Όπως φαίνεται, το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του προφίλ και δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Ο σοκαριστικά μεγάλος αριθμός των 200 και πλέον ανδρών προέκυψε μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προχώρησαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από επίδοξους βιαστές. Τα ραντεβού κλείνονταν στο σταθμό του μετρό των Σεπολίων και η «χρέωση» κυμαινόταν μεταξύ 50 και 70 ευρώ. Αν υπήρχε συμφωνία, οι πελάτες συνευρίσκονταν με το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο. Μέσα σε όλα αυτά ο 53χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί υπό την απειλή όπλου, όπως ισχυρίστηκε και η 12χρονη.  «Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο 53χρονος. Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν» φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Μέσα σε αυτό το άκρως επιβαρυντικό κλίμα για τον 53χρονο έρχεται να προστεθεί η σοβαρή καταγγελία της μητέρας της 12χρονης, η οποία θα ερευνηθεί από τις Αρχές.

Η ίδια, αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: «Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα…

» Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά». Της λέω «είσαι σοβαρή;» Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα» ισχυρίστηκε, μιλώντας στον Alpha.