Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, επιβεβαίωσε τις φήμες πως το καλοκαίρι εκτός από τα «σπιρούνια» ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν και η Άρσεναλ και η Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, οι «μπλε» του Λονδίνου ήταν αυτοί που κατέθεσαν και επίσημη πρόταση στην Έβερτον, ενώ η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα περιορίστηκε σε επαφές και ενέργειες διερευνητικού χαρακτήρα.
«Γνωρίζω ότι η Τσέλσι έκανε προσφορά για μένα το καλοκαίρι. Και νομίζω ότι η Άρσεναλ επικοινώνησε με την Έβερτον για να ρωτήσει για την κατάστασή μου. Αλλά μετά ήρθε η Τότεναμ και πλήρωσε το ποσό. Είναι τόσο απλό», δήλωσε ο Βραζιλιάνος που τελικά έγινε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ, κοστίζοντας 58 εκατ. ευρώ.
Richarlison confirms Chelsea made a bid to sign him: “Yes, I know Chelsea made an offer in the summer… and I believe Arsenal contacted Everton to ask about my situation”. ⚪🇧🇷 #THFC
“But Spurs came in and paid the fee, you know? It’s as simple as that”, he told @standardsport. pic.twitter.com/4fZ8dA68jx
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 24, 2022
- Θεσσαλονίκη: Τον Μάιο η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία 41χρονης εγκύου από σύντροφο και φίλο
- Επιστροφή ενοικίου: Έφτασε η τελική φάση καταβολών για το 2025 – Ποιοι πληρώνονται τώρα
- Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το περιβάλλον του 16χρονου που συνελήφθη







