Ακόμη ένα δημοσίευμα για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν κυκλοφορεί σε ρωσικό κανάλι στο Telegram, βάζοντας μας σε υποψίες αν επρόκειτο για μία κακοστημένη προπαγανδιστική τακτική ή αν όντως ο Πρόεδρος της Ρωσίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με το κανάλι General SVR στο Telegram ο Βλαντίμιρ Πούτιν πριν να στηθεί μπροστά στην κάμερα για να καταγράψει το διάγγελμά του παρουσίασε έντονο βήχα και πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να κληθούν γιατροί.

«Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ετοίμασε το διάγγελμά του και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την μαγνητοσκόπηση, τότε άρχισε να βήχει. Αρκετές προσπάθεις να ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση ακυρώθηκαν λόγω του βήχα. Μετά την τέταρτη ανεπιτυχή προσάθεια να βιντεοσκοπηθεί το διάγγελμα κλήθηκαν γιατροί στους οποίους ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος» αναφέρεται στο κανάλι του Telegram.

Οι γιατροί συνέστησαν αναβολή της μαγνητοσκόπησης

Κατά την ίδια πηγή «οι γιατροί συνέστησαν την αναβολή της μαγνητοσκόπησης και πρότειναν ο Πούτιν να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που έγινε».

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για διάγγελμα Πούτιν το βράδυ της Τρίτης, αυτό, όμως, αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης. Πάντως σημειώνεται ο Πούτιν είχε συναντηθεί πριν έξι ημέρες με τον Πρόεδρο της Κίνας και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν δεν φαίνεται ο ρώσος πρόεδρος να παρουσιάζει κάποια κρίση στην υγεία του.

Ωστόσο ο συντάκτης της ανάρτησης στο Telegram υποστηρίζει, επίσης, ότι «κατά μια ομάδα ανθρώπων στον στενό κύκλο του Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας προκειμένου να επαναπρογραμματιστεί η μαγνητοσκόπηση και να επανεξετάσει την απόφασή του».

Αβεβαιότητα

«Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της Ρωσίας γνωρίζουν την παθολογική αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων του Πούτιν και την αβεβαιότητα που τον διακατέχει όταν πρόκειται να λάβει αποφάσεις-κλειδιά» αναφέρει, τέλος, το «βαθύ λαρύγγι» από το Κρεμλίνο.

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα αλλά και δημόσιες παρουσίες του Βλαντιμίρ Πούτιν που έχουν πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας πριν και κατά τη διάρκεια της εισβολής στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από