Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την επίθεση στον Real, με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Νάσο Ηλιόπουλο να τον καλεί να ανακαλέσει.

«Όσο ο κος Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος», αναφέρει στη δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό ότι «έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους».

Απαιτούμε να ανακαλέσει

«Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη». Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη» σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κος Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει» σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος και καταλήγει αναφέροντας: «καταλαβαίνουμε τον πανικό του αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα».