Το νέο Austral, που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε παγκόσμιο επίπεδο πήρε τα «κλειδιά» από το Kadjar και ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα εποχή στην ανταγωνιστική κατηγορία των SUV, έχοντας, όμως, σημαντικά και δυνατά εφόδια, που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο είναι η σχεδίαση του, με ξεχωριστό χαρακτήρα, δυναμικές γραμμές και κομψές πινελιές.  Είναι ένα μοντέλο που ανήκει στη μεσαία κατηγορία, με μήκος 4,51 μέτρα, και ένα μεταξόνιο 2,67 μέτρων, που εγγυάται ένα άνετο σαλόνι.

Στο σύγχρονο εσωτερικό του δεσπόζει το δίδυμο των οθονών OpenR , που εκτός από ότι περικλύουν όλες τις λειτουργίες –και το σύστημα πολυμέσων με όλο το πακέτο συνδεσιμότητας – η εταιρεία διαφημίζει ότι, είναι πιο ανθεκτικές στον χρόνο και τα χτυπήματα.  Ο πίνακας οργάνων είναι 12,3 ιντσών, ενώ ,το σύστημα πολυμέσων είναι 12 ιντσών, και συμπληρώνεται από το   προαιρετικό Head-Up Display 9,3”, που προβάλλει σημαντικές λειτουργίες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο πολυτελής χαρακτήρας του συμπληρώνεται από τα ποιοτικά υλικά, σε κάθε γωνιά του οχήματος, καθώς και τις επενδύσεις Αλκαντάρα. Ενα μεγάλο «άριστα» παίρνει ο χώρος αποσκευών που αγγίζει τα 500 λίτρα, και φθάνει τα 575 με τα συρόμενα καθίσματα.

, όπου στην κορυφή δεσπόζει το υβριδικό E-Tech των 200 ίππων . Το νέο υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν κινητήρα 1,2 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες, και μια μπαταρία  ιόντων λιθίου 1,7 kWh σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τους επόμενους μήνες.