Ένα βίντεο με χώρες που καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στο οποίο απεικονίζεται η Κύπρος χωρίς τις κατεχόμενες περιοχές, δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από το τ/κ ΜΜΕ, τα οποία έσπευσαν να ερμηνεύσουν το βίντεο ως «την πρώτη φορά που ένας επίσημος φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου απεικόνισε την Κύπρο ως διχασμένη και αποδέχτηκε την πραγματικότητα».

Στο βίντεο δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κατεχόμενα αλλά ούτε και οι Βρετανικές Βάσεις

Στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, αναβοσβήνουν οι σημαίες των χωρών που καταδικάζουν την εισβολή. Ωστόσο, στο βίντεο δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κατεχόμενα αλλά ούτε και οι Βρετανικές Βάσεις.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια, μετά την κατακραυγή, το βίντεο αφαιρέθηκε από τους λογαριασμούς των ΜΚΔ.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.