Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Maluma, είναι ένας από τους πιο hot latin τραγουδιστές και συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, κάνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Ο σούπερ σταρ της λάτιν–ποπ σκηνής τη χρονιά που πέρασε συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts με το προσωπικό άλμπουμ, μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, επίσης την  κινηματογραφική συνεργασία του με την Tζένιφερ Λόπεζ στην ταινία, με τίτλο «Marry me».

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Ο Μaluma γεννήμενος  το 1994 στην Κολομβία, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2010. Το τραγούδι του «Farandulera» έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο. Αμέσως μετά, του έγινε πρόταση από τη Sony Music να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Κυκλοφόρησε το «Magia» το 2012, με το βίντεο να συγκεντρώνει πάνω από 185 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Την ίδια χρονιά  προτάθηκε για βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη, το επόμενο έτος, το τραγούδι «La Temperatura» καταφθάνει την έβδομη θέση των charts.

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πέντε άλμπουμ, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώνει μέχρι αυτή τη στιγμή 61,4 εκατομμύρια followers.

Ο παγκόσμιος σταρ στην συναυλία που παρματοποίησε στην Αθήνα, χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με το «φαντασμαγορικό» του show, με το κοινό να τον αποθεώνει.

Από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, κάποιες θαυμάστριες του πετούσαν τα σουτιέν τους πάνω στη σκηνή. Εκείνος φάνηκε να το διασκεδάζει, καθώς τα μάζεψε από τη σκηνή και τα κρέμασε στον ώμο του για αρχή και μετά τα έβαλε για ντεκόρ στο μικρόφωνοτου.

Τη συναυλία του σταρ άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα  η οποία προετοίμασε το κοινό για τη ξεσηκωτική βραδιά. Η τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» μέσα από τη διάφανη και γεμάτη κρυστάλλους δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη.

Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer» και άφησε άφωνο το κοινό για άλλη μια φορά με τις χορευτικές της ικανότητες.