Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά όπου σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr πρόκειται για δεσποζόμενα σκυλιά, τα οποία ξέφυγαν από την προσοχή των ιδιοκτητών τους με αποτέλεσμα να επιτεθούν σε τουρίστες από την Σουηδία, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έκαναν βόλτα στο σημείο με το σκυλάκι τους.
Ο ένας σκύλος δάγκωσε μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ενώ πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά των ιδιοκτητών.
Δείτε φωτογραφίες από το zarpanews.gr:


- Ιράν: «Ο πόλεμός σας δεν είναι με τους γείτονές σας» – Δύο τραυματίες από συντρίμμια drone στο Αμπού Ντάμπι
- Ποιο είναι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι ΗΠΑ για πρώτη φορά στα χτυπήματα ακρίβειας στο Ιράν
- Τουλάχιστον εννέα νεκροί σε διαδηλώσεις στο Πακιστάν για τον Χαμενεΐ – Εικόνες χάους στη Βαγδάτη, προσπάθησαν να μπουν στην αμερικανική πρεσβεία






