Έφτασε πριν από λίγο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Δημήτρης Λιγνάδης,για να παραστεί στη δίκη για την υπόθεση των τεσσάρων βιασμών, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.

Ο κατηγορούμενος για τέσσερεις βιασμούς, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μεταφέρθηκε  νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τις φυλακές στα δικαστήρια, όπου έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δεμένος με χειροπέδες πισθάγκωνα.

«Αλήτη…»

Εκτιμάται, πως η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο μέσα και έξω από τα δικαστήρια.

Χαρακτηριστικό είναι αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην οδό Λουκάρεως από όπου ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, οδηγήθηκε με τα πόδια στο δικαστήριο, αποδοκιμάζοντας τον κατηγορούμενο, φωνάζοντας “αλήτη, αλήτη”. 

Τι θα κάνει ο Κούγιας

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας νωρίτερα είχε πει ότι σκοπεύει να ζητήσει ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ωστόσο η άλλη πλευρά – σύμφωνα με πληροφορίες –  θα επιμείνει να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία, επικαλούμενη τον σεβασμό στα φερόμενα ως θύματα.