Διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της, δίνουν οι εμπλεκόμενοι στις καταθέσεις τους στην αστυνομία.

Σε στοιχείο κλειδί για την υπόθεση αναδεικνύεται το δωμάτιο που η Γεωργία λέει ότι έκλεισε το μοιραίο βράδυ καθώς δεν ήταν σε θέση ούτε να βρει το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το δωμάτιο που έκλεισε η 24χρονη είναι στη λίστα του ξενοδοχείου και ήταν το 510.

Ο 27χρονος παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, για το πώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε.

Ο ένας ήξερε ότι η Γεωργία είχε κλείσει δωμάτιο

Από την άλλη ο αδερφός του κατέθεσε ότι η Γεωργία είχε κλείσει δικό της δωμάτιο. «Και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο», ανέφερε στην κατάθεσή του.

Σε αυτό το σημείο της υπόθεσης, παρουσιάζονται πολλά κενά και ερωτηματικά, καθώς εάν η κοπέλα επέστρεψε κατευθείαν στην προεδρική σουίτα δεν παρουσιάζεται σε καμία κατάθεση να κατέβηκε ξανά στη ρεσεψιόν και να έκλεισε το δωμάτιο. Επίσης, στην κατάσταση φαίνεται να έχει κλείσει το 510, οπότε υπάρχουν ερωτηματικά αν πήγε ποτέ στο δωμάτιο της και ο λόγος που το έκλεισε στην περίπτωση που γύρισε στο ξενοδοχείο για να ανέβει ξανά στην προεδρική σουίτα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης φίλης της και του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι, η Γεωργία ήταν εμφανές ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αντίθετα ο 27χρονος που είχε συλληφθεί ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης.

«Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε ο 27χρονος.

Οι εξελίξεις με τις τοξικολογικές

Όπως καταγγέλλει η Γεωργία οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας , ωστόσο, ο ιατροδικαστής την είδε 3 μέρες μετά. Για την αργοπορία στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έχει γίνει μεγάλη συζήτηση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το δείγμα θα σταλεί στην Ελβετία, προκειμένου να γίνει ενδελεχής έρευνα για τον εντοπισμό ουσιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο εξωτερικό στην παράνομη αγορά και δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν από τα ελληνικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μέσων ενημέρωσης το δείγμα έχει φτάσει ήδη στη Βέρνη και τα αποτελέσματα αναμένονται σύντομα. Στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του ΑΠΘ έγιναν όσες εξετάσεις μπορούσαν να γίνουν με βάση τον εξοπλισμό που διαθέτει.