Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της. Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε και η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη.

Τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Ο πρώην Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται πλέον, στο στόχαστρο της εισαγγελίας

Όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Σημειώνεται, ότι ο 58χρονος παραμένει στη Θεσσαλονίκη παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να το έχει «σκάσει» με τη σύζυγό του για το Μεξικό.

Η κάμερα τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έκανε καμία δήλωση. Ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνισή του μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Τι λέει η πρώην σύντροφός του για την έρευνα που ξεκινάει ο εισαγγελέας

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πόσες κοπέλες έχουν απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.