«Πρέπει το μέτωπο των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου να αντιμετωπίσει ξανά τέτοιου είδους μορφώματα», ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον Real fm πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε στη διάθεση όλων των κομμάτων, των φορέων και των πολιτών και το έχουμε αποδείξει. Όπου έχουμε δράση τέτοιων ομάδων όπως και στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και αλλού, έχουμε κινητοποιήσει και τα μέλη μας, κάνουμε δηλώσεις για να αφυπνίσουμε και τους πολίτες. Δεν είναι ζητήματα που πρέπει να αφήνουμε στην τύχη τους».

  • Διαβάστε επίσης: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Εισαγγελική έρευνα και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

«Tα γραφεία της Χρυσής Αυγής δίπλα στα δικαστήρια, στην είσοδο της Θεσσαλονίκης λειτουργούν κανονικά, με τα σήματα της Χ.Α. και τα πανό. Και δεν είναι η μόνη πόλη» τόνισε.

Σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σπίρτζης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Γνωρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη, από όταν ήμασταν στο ΠΑΣΟΚ αλλά και από το τεχνικό επιμελητήριο. Ήταν εκλεγμένος στην αντιπροσωπεία του τεχνικού επιμελητηρίου για αρκετά χρόνια. Θα σας πω τι εύχομαι: εύχομαι ο Νίκος ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ να λύσει το πολιτικό πρόβλημα που ακολουθεί αυτό το κόμμα. Δηλαδή να έχει μια καθαρή γραμμή και να τοποθετηθεί στην προοδευτική όψη του ποταμιού της πολιτικής. Να ξεκαθαρίσει τις συμμαχίες – συνεργασίες που οφείλει να κάνει» υπογράμμισε.