Στην έκδοση του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγη ώρα μετά την πανηγυρική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της CAPITAL υπογράμμισε ότι έχουμε μία παράδοση στις χρηματαγορές.

«Ξεκινήσαμε από τη Νέα Υόρκη. Αρχίσαμε να διαπραγματευόμαστε στον NASDAQ το 2007 . Έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία και πάντα σεβασμό τον επενδυτή. Η φήμη μας στην αγορά είναι πάρα πολύ καλή γιατί μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε από πολύ δύσκολες συνθήκες» τόνισε για να προσθέσει.

«Όχι μόνο τις αντιμετωπίσαμε αλλά βγήκαμε και νικητές. Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα κάτι σωστό συμβαίνει. Και βλέπουμε ότι και οι ξένοι έρχονται και επενδύουν στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα κλίμα εμπιστοσύνης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Θα πρέπει, πρόσθεσε, ο κάθε επενδυτής να μπορεί να αισθάνεται μία σιγουριά και να προστατευτεί. «Οπότε θα πρέπει να είναι προσεχτικοί ποιες εταιρείες μπαίνουν στο ελληνικό χρηματιστήριο και εκδίδουν ομόλογα. Να συνεχίσουμε έτσι στο ελληνικό χρηματιστήριο, να προσελκύουμε πολύ καλές εταιρείες με πολύ καλή φήμη. Όταν γίνει αυτό θα προσελκύσουμε πολύ δυνατούς επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης: Λαζαρίδης – Τιμή μας να εισάγουμε το ομόλογο της CPLP στο ΧΑ

Οι πράσινες επενδύσεις είναι το μέλλον

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στις πράσινες επενδύσεις, τονίζοντας ότι είναι το μέλλον. Βλέπουμε τι αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

Πρέπει να επενδύσουμε στην πράσινη ενέργεια. Είναι το μέλλον των παιδιών μας. Θα συνεχίσουμε να το πράττουμε»

Διαβάστε επίσης: Λαζαράκου – Ανοίγει ο δρόμος και για άλλες καλές και σοβαρές εταιρείες στο ΧΑ, όπως η CPLP