Σε ασφαλές αγκυροβόλιο 0,5 ναυτικά μίλια βόρεια της Ανδρου έχει καταπλεύσει το φορτηγό πλοίο με σημαία Παναμά, που από χθες το πρωί είναι ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή λόγω μηχανικής βλάβης.
Κοντά στο πλοίο για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ρυμουλκό, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης.
Το πλοίο, με σημαία Παναμά, μεταφέρει ξυλεία και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Τυνησία, με 20 άτομα πλήρωμα (12 Τούρκους και 8 Ουκρανούς ναυτικούς).
- Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Σημαντικό να λειτουργεί η φαντασία πέρα από το ερωτικό κομμάτι»
- Εσωκομματικοί τριγμοί στη ΝΔ: Στα σκαριά συνεδρίαση Μητσοτάκη και βουλευτών – Συνεννοήσεις με τον γραμματέα της ΚΟ
- Προτιμούν τα «ερυθρόλευκα»: οπαδοί της Βαγιεκάνο στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, συρτάκι και συνθήματα στο κέντρο! (vid, photo)






