Ο Σεπτέμβρης συνεχίζεται με μία μεγάλη έκπληξη από τη Stoiximan εντελώς δωρεάν*! Ο τροχός εκπλήξεων Lucky Rounds που έκανε θραύση κατά τη διάρκεια του Euro είναι και πάλι εδώ, με τα μέλη της Stoiximan να διεκδικούν κάθε μέρα  ένα σούπερ έπαθλο εντελώς δωρεάν*.

Stoiximan Master: έως 50.000€ εντελώς δωρεάν** και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το τρίτο Σαββατοκύριακο με Stoiximan Master έρχεται και αναμένεται και αυτό συναρπαστικό με σούπερ ντέρμπι, ανάμεσά τους το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Οι 6 αναμετρήσεις το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ είναι οι εξής:

WEEKLY EDITION 25-26/9

25/9 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

25/9 Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο

25/9 Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ

26/9 Άρσεναλ – Τότεναμ

26/9 Λάτσιο – Ρόμα

26/9 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν**! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν**!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6. Είσαι Master λοιπόν στις προβλέψεις; Μπορείς να διεκδικήσεις εντελώς δωρεάν** κάθε εβδομάδα έως 50.000€ στο Stoiximan Master!

Lucky Rounds, Stoiximan Master και όλες οι προσφορες* της Stoiximan εδώ!

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

*​*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.