Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ», Νίκος Τσιφόρος «Χρονογραφήματα», Σούπερμαν & OK!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ παρουσιάζουν τον κορυφαίο χιουμορίστα όλων των εποχών

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ

Ανατρεπτικό χιούμορ, σάτιρα και σαρκασμός στα διαχρονικά έργα του μοναδικού συγγραφέα!

Αυτή την εβδομάδα

Χρονογραφήματα

Γλυκόπικρες ιστορίες με το ανατρεπτικό χιούμορ και την καυστική σάτιρα του αξεπέραστου συγγραφέα, που αναπλάθουν την ατμόσφαιρα μιας ολόκληρης εποχής.

Με τη μοναδική πένα του Νίκου Τσιφόρου!

Τα αξεπέραστα έργα του Νίκου Τσιφόρου, του συγγραφέα που με το ανατρεπτικό χιούμορ, τη σάτιρα και τον σαρκασμό κατάφερε να έχει ένα κοινό τόσο φανατικό όσο λίγοι ομότεχνοί του, κυκλοφορούν με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Στο πλούσιο θεατρικό, συγγραφικό και κινηματογραφικό έργο του, ο Νίκος Τσιφόρος υπερασπίστηκε το «λούμπεν προλεταριάτο», διακωμώδησε τους νεόπλουτους της εποχής και αντιτάχθηκε στον δεσποτισμό ασκώντας  ευφυέστατη κοινωνική κριτική.

Η διαχρονικότητα του έργου του Νίκου Τσιφόρου περιγράφεται εύστοχα στο βιβλίο του Νίκου Καμπάνη «Φροντιστήριο Ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο»: «Διαχρονικός συγγραφέας ο Τσιφόρος, έγραψε με την ίδια άνεση για τα κουσούρια των «Σταυροφόρων» και για τις ανθρώπινες αδυναμίες των «Παιδιών της Πιάτσας». Βασικό του πιστεύω που βγαίνει έντονα μέσα από τα γραπτά του, είναι ότι οι άνθρωποι παραμένουν ίδιοι στο πέρασμα των αιώνων. Αλλάζουν μόνο κοστούμια, όπλα και γλώσσες επικοινωνίας. Κατά τα άλλα γεννιούνται με προβλήματα, μεγαλώνουν με περισσότερα προβλήματα και πεθαίνουν με ακόμα πιο πολλά προβλήματα, αφού στο μεταξύ έχουν ερωτευθεί μία, δύο, τρεις, δέκα φορές, έχουν βοηθήσει στη διαιώνιση του ανθρώπινου γένους, έχουν πει εκατοντάδες ψέματα και έχουν αντιληφθεί ακόμα περισσότερες πικρές αλήθειες».

Mαζί

Σούπερμαν  

Για πρώτη φορά στον ελληνικό Τύπο ο θρυλικός ήρωας σε κόμικς!

Ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος υπερήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει για να σώσει τη γη από τους κακούς.

Μια νέα συναρπαστική ιστορία σε πολυτελή έκδοση!

Ο άνθρωπος από ατσάλι!

Πιο γρήγορος και από σφαίρα!

Μπορεί να πηδήξει ψηλά κτίρια με ένα άλμα!

Μπορεί να αλλάξει το ρου πανίσχυρων ποταμών!

Ο εξωγήινος υπεράνθρωπος που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, αλλά χάρη στο ήθος και την ακεραιότητα που του εμφύσησαν οι γήινοι, θετοί γονείς του, επέλεξε να την υπηρετεί.

Και

ΟΚ!

Κατερίνα Καραβάτου

Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη

«Kάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Τι αποκαλύπτει για τη μεταγραφή της στο MEGA.

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!