Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (21:00, Mega) έναν «τελικό» στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας κόντρα στη Λουντογκόρετς στη ρεβάνς του 1-1 στο Καραϊσκάκη με φόντο την πρόκριση στα play off του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ταξίδεψαν με στόχο το διπλό που θα τους δώσει την πρόκριση και θα τους εξασφαλίσει μίνιμουμ την παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Στον επόμενο γύρο, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θέλει απόψε, θα περιμένει μία εκ των Ρέιντζερς ή Μάλμε, με την ομάδα που θα αποκλειστεί να συνεχίζει στο Europa League, κόντρα σε μία εκ των Λίνκολν ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λουντογκόρετς σε ένα κατάμεστο γήπεδο (5.000 άτομα), με τον Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για να φύγει από τη Βουλγαρία με την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα του ματς, όμως κατά πάσα πιθανότητα στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Τζολάκης, με τους Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ τετράδα στην άμυνα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Βαλμπουενά και Μασούρας στις πλευρές με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού και Χασάν. Εκτός έμεινε μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για τέτοιου είδους ματς από τον Μαρτίνς.

Από την πλευρά τους οι Βούλγαροι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Κάλινα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοβ, Κάουλι Σόουζα, Κλάουντε Γκονζάλβες, Μπάτζι, Βάντερσον, Ντεσπόντοβ και Σωτηρίου. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ, με βοηθούς τους Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και 4ο τον Γκαλ Λέιμποβιτς.