Από σήμερα, ξεκινά η εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου Qashqai, το οποίο βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα. Το ιαπωνικό μοντέλο, που έχει ήδη πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια, εισέρχεται στη νέα και πιο σύγχρονη τεχνολογικά γενιά, ενώ, ήδη το νέο Qashqai προσφέρεται στις πιο ενδιαφέρουσες εμπορικά εκδόσεις ώστε να το δουν και να ενημερωθούν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Το νέο Nissan  Qashqai έχει πιο σύγχρονο σχεδιασμό, νέα κινητήρια σύνολα, πλούσιο εξοπλισμό σε ένα αμάξωμα που χαρακτηρίζεται από την αυξημένη ποιότητα, πατώντας σε νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C.

Με στόχο η Nissan να προσφέρει στο εγγύς μέλλον έως και 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη, για αυτό το λόγο και το νέο Qashqai θα προσφέρεται, , μεταξύ άλλων, και με κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T σε υβριδική εκδοχή,  και νέες τεχνολογίες που προέρχονται από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Θα προσφέρεται τόσο σε δικίνητο όσο και τετρακίνητο,  2με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι τιμές Qashqai ξεκινούν από τις 24.490€.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από