«Λόγια του αέρα» χαρακτηρίζει η Αριστοτελία Πελώνη τα όσα δήλωσε από τη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν περιορίζεται στα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον τουρισμό και τη διαχείριση της πανδημίας.

Εγκαλεί τον κ. Τσίπρα για ανακολουθίες και με αφορμή το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει αποδεκτή και δεν ψηφίζει την τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον κατηγορεί ότι στην υπόθεση των εμβολιασμών κάνει κουμάντο ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα.

»Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

»Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».