Μεγάλη συγκίνηση και κορυφαίες στιγμές χάρισε στην Ελλάδα ο Μίδας των κρίκων και Χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά και γεμάτη καρδιά από την Ντόχα, για να προσθέσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή του και να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Λευτέρης στέλνει σε όλους μας ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες, αυτό που τελικά μετράει είναι να είσαι εκεί, δίπλα στο στόχο σου, κοντά στα όνειρά σου, να καρφώνεσαι στο έδαφος σηκώνοντας το βλέμμα σου για να κοιτάξεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Λεύτερη μας, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους! Μέσα από την καρδιά μας, συγχαρητήρια για ένα ακόμη βήμα πιο κοντά σε αυτό που στα μάτια τα δικά μας, γεννήθηκες να είσαι: ένας νικητής, ένας κορυφαίος αθλητής σε όποιο σκαλί και αν ανεβαίνεις, όσους πόντους και αν κατακτάς.

Με την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια, η Stoiximan Tokyo Team καλωσορίζει πια την 13η Ολυμπιακή συμμετοχή στην αθλητική χορηγική της οικογένεια, μεγαλώνοντας την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή λίγες ημέρες πριν την Ελληνική εκπροσώπηση στους 32ους  Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο. Σημειώνεται ότι η χορηγική σχέση της Stoiximan με τον Λευτέρη Πετρούνια μετράει ήδη οκτώ χρόνια.

.

Η Stoiximan Tokyo Team αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες ομάδες αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Συμπληρώνοντας έναν κύκλο ζωής έξι ετών, έπειτα από τη συμμετοχή της Stoiximan στην πρόσκληση που απηύθυνε το 2015 η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Ρίο», η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι έμπρακτα ένθερμος υποστηρικτής αυτής της πρωτοβουλίας, στηρίζοντας και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και ταλαντούχους νεαρούς αθλητές που τα ερχόμενα χρόνια θα λάμψουν στον παγκόσμιο Αθλητισμό.

Λευτέρη, ευχόμαστε να είσαι γερός για πολλές περισσότερες μάχες και ακόμη περισσότερες κορυφές. Είμαστε μαζί σου. Μαζί, σαν μια ομάδα.