Για ακόμη δύο περιπτώσεις θανάτου με εμπλοκή δική έχε κατηγορηθεί ο γιατρός στον οποίο καταλογίζεται ιατρικό λάθος για το θάνατο της 14χρονης κόρης ιερέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 2012 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3 χρόνων με τριετή αναστολή για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όταν σε δική του επέμβαση δακτυλίου μια 41χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Ο ίδιος γιατρός έχει παραπεμφθεί σε δίκη και για το θάνατο ενός 24χρονου από την Καβάλα πάλι μετά από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Χτες πλήθος κόσμου, κληρικών αλλά και τοπικών παραγόντων είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη στη Θεσσαλονίκη, ενώ τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας και ιερέας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε πως η κόρη του χάθηκε άδικα από ιατρικό λάθος.

Ο πατήρ Βησσαρίων, πατέρας της άτυχης 14χρονης στη Θεσσαλονίκη, είχε μιλήσει στo Open για το χαμό της κόρης του.

Τόνισε ξανά ότι θεωρεί το θάνατο της 14χρονης αμέλεια των γιατρών και «ότι πολεμάει για να σταματήσει το κακό εδώ».

Πατέρας 14χρονης: H ζυγαριά της Δικαιοσύνης να δουλέψει σωστά

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ξέσπασα εχθές το βράδυ, ήθελα το παιδί. Δεν είμαι άνετα οικονομικά αλλά προσπαθώ για τα παιδιά μου από το δημοτικό είχε τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί, προσπάθησα να το βοηθήσω όπως θα έκανε ο κάθε γονιός. Ο γιατρός δε μας είχε ενημερώσει για όλα».

Συνέχισε λέγοντας: «Τζόκερ θα παίζουμε με τα παιδιά μας; Το παιδί ανέβασε ταχυκαρδία, αλλά μέσα είχαν ξεκινήσει να λιώνουν τα όργανά του, άρχισε να μπαίνει στο χορό των μαρτύρων, το παιδί μου πέθαινε και ο γιατρός έλεγε να του δώσω παυσίπονα. Τρίτη έγινε η επέμβαση Κυριακή το πρωί κατέληξε Κάνω έκκληση στην ελληνική δικαιοσύνη η ζυγαριά της να δουλέψει σωστά».