Τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου, στην εκπομπή «Σήμερα», καθώς μιλώντας για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο χαρακτηρίζοντας τον «φερόμενο δράστη».

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά η Ιωάννα Μάνδρου είπε:

«Για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. […] Αυτός το μπόρεσε αυτό: δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει.

Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος. Οδηγήθηκε στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

H αναφορά αυτή πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στο Twitter:

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου έπειτα από μαραθώνια ανάκρισή του στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι έπνιξε την Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια, χρησιμοποιώντας μια μπλούζα της ενώ αποφάσισε να καλύψει τη δολοφονία της με την όλη σκηνοθεσία της ληστείας, καθώς –όπως είπε– σκεφτόταν την κόρη του, που θα έμενε χωρίς μάνα και πατέρα.

Σε σχετική με την υπόθεση ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, αναφέρει:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».