Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει το ελληνικό MasterChef έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (14/06)  στη Μυτιλήνη.

Η ταλαντούχα σεφ έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού, φίλους αλλά και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και της σύζυγου του Δήμητρα.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μεγάλωσε στην Λέσβο και συγκεκριμένα στην Σκάλα Καλλονής λίγες μέρες μετά τη νίκη της θέλησε να βρεθεί εκεί για να ευχαριστήσει τον κόσμο πού την στήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lesvospost.gr, η Μαργαρίτα θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», με βασική πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες σε Λέσβο και Χίο πραγματοποιούνται τα βασικά γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μάλιστα, η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την υποδοχή της Μαργαρίτας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης: