Άλλαξαν τακτική οι διοργανωτές πάρτι στη Μύκονο και τώρα τα διοργανώνουν σε εσωτερικούς χώρους.

Όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το in.gr τα πάρτι διοργανώνονται στους εσωτερικούς χώρους της βίλας ώστε να περιορίζεται η μουσική και να μην είναι δυνατόν από τους εξωτερικούς χώρους να εντοπίζεται η πολυκοσμία.

Χθες το βράδυ, στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου διοργανώθηκε ακόμη ένα παράνομο πάρτι σε απομονωμένη βίλα με μουσική , άφθονο ποτό και χορό και δεκάδες συμμετέχοντες

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών ότι θα ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και θα επιβάλλονται πρόστιμα οι διοργανωτές των παράνομων πάρτι συνεχίζουν απτόητοι θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ληστεύοντας το κράτος αφού δεν αποδίδουν φόρους και έσοδα.

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν επανειλημμένως καταγγείλει τις πρακτικές αυτές που βάζουν βόμβα στα θεμέλια της επιχειρούμενης ανοσίας του πληθυσμού και της τουριστικής βιομηχανίας αφού η διοργάνωση των πάρτι χωρίς μέτρα κινδυνεύει το νησί από Lockdown.

Oι επαγγελματίες θεωρούν ότι μόνο η απελευθέρωση του ωραρίου και η διοργάνωση πάρτι σε κλειστά καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος με έλεγχο ανοσίας μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.