Το σχέδιο του για την αναδιάρθρωση της Superleague 2 και της Football League, καθώς και την ένταξη των θυγατρικών των ΠΑΕ της Superleague στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, θα παρουσιάσει σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη στις 11:00 με τους προέδρους των δύο Λιγκών, τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Η Superleague πιέζει για τη δημιουργία των θυγατρικών ομάδων, σε αντίθεση με την Ένωση Superleague 2 – Football League, η οποία έχει εκφράσει την κατηγορηματική άρνηση της.
Πάντως, ο Αυγενάκης αισιοδοξεί ότι με την παρουσίαση του συνολικού σχεδίου του, που προβλέπει και αυξημένα έσοδα για τις ομάδες των δύο μικρότερων κατηγοριών, ότι θα τις πείσει.
- Σοκαριστικό τροχαίο στη Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο υπό καταρρακτώδη βροχή και πέφτει σε λεωφορείο
- Κακοκαιρία Byron: Σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Στεγαστικό επίδομα έως 600 ευρώ: Το ελληνικό νησί που στηρίζει όσους μένουν και εργάζονται εκεί







