Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ήδη τελέστηκε νωρίς το πρωί σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται και ο τάφος της οικογένειας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια. Μας λείπεις και ειδικά σήμερα που ένα όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται στη χάραξη του νέο Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), ένα σχέδιο που παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά