Η ζωή θέλει φαντασία! Βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου επιλέγοντας smartphone όχι μόνο βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών (άλλωστε όλα τα μοντέλα πλέον, ακόμα και τα mid-range κάνουν πράγματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε) αλλά και των χρωμάτων τους! Το κινητό σου άλλωστε δεν πρέπει να αποτελεί μόνο εργαλείο αλλά και statement. Πρόσθεσε λοιπόν μια πινελιά διαφορετικότητας στο look σου με τα πλέον πρωτότυπα και πολύχρωμα smartphones σαν κι αυτά που έχουμε συγκεντρώσει και θα σου προτείνουμε ευθύς αμέσως.

Samsung Galaxy A21s Μπλε (6,5”/4GB/128GB)

Η mid-range κατηγορία έχει κάνει άλματα προόδου, όχι μόνο στον τεχνικό τομέα αλλά και σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και το Galaxy A21s αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Θα το βρεις -μεταξύ άλλων- σε ένα ζωηρό μπλε χρώμα με ένα υπέροχο 3D γυαλιστερό εφέ ολογράμματος στο πίσω μέρος του που πέραν από μία καθ’ όλα εντυπωσιακή εμφάνιση, του προσφέρει άνετο και σταθερό κράτημα χωρίς δαχτυλιές. Στα… ενδότερά του τώρα, θα βρεις τετραπλή κάμερα, μπαταρία 5000 mAh, ήχο Dolby Atmos και βέβαια επεξεργαστή Exynos 850. Θα το ξεκλειδώσεις μέσω δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώρισης προσώπου και θα το προσαρμόσεις στα μέτρα σου με τη βοήθεια του One UI.

Samsung Galaxy S21 Μωβ (6,2”/8GB/128GB)

Μία πρόταση που δε θα σε καλύψει απλώς από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων αλλά θα δώσει χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητά σου, το Galaxy S21 έρχεται σε ένα εκπληκτικό μωβ χρώμα που τονίζει το design του με τις θεσπέσιες καμπύλες. Το casing των τριών φακών έρχεται σε ένα πανέμορφο μπρονζέ που δημιουργεί αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα φιλοξενώντας παράλληλα τους τρεις φακούς των 64 + 12 + 12 MP. Το 5G μοντέλο της Samsung ενσωματώνει τον ταχύτατο Exynos 2100, ένα πανίσχυρο SoC το οποίο πλαισιώνουν 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου για στιγμιαία απόκριση ό,τι κι αν κάνεις.

Apple iPhone 12 Pro Χρυσό (6,1”/6GB/128GB)

Ένα πολυτελές και κομψό smartphone που εκτός από μία πολυδύναμη συσκευή αποτελεί ίσως το πλέον ισχυρό status symbol του σήμερα, το iPhone 12 Pro έρχεται σε μία χρυσή απόχρωση την οποία θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Μέσα του κρύβει έναν επεξεργαστή Α14 Bionic που του χαρίζει 40% περισσότερη ισχύ, 30% ταχύτερα γραφικά και μηχανική μάθηση στη διπλάσια ταχύτητα. Μια 5G συσκευή που θα σε καλύψει σε βάθος χρόνου, το iPhone 12 Pro φέρει τρεις κάμερες με οπτικά 7P, νυχτερινή λειτουργία και τεχνολογία LiDAR, έξυπνο HDR νέας γενιάς όπως επίσης και τη φωτεινότερη οθόνη που υπήρξε ποτέ σε iPhone.

Xiaomi Mi 11 Μπλε (6,8”/8GB/256GB)

Σε ένα απαλό μπλε που θα σε ταξιδέψει με την πρώτη ματιά, το Mi 11 αποτελεί μία σπουδαία από κάθε άποψη συσκευή. Διαθέτει Corning Gorilla Glass Victus για αυξημένη ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές καθώς επίσης και κορυφαία συναρμολόγηση που του προσδίδει μία αξιοπρόσεκτη στιβαρότητα. Από πλευράς χαρακτηριστικών βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Ενσωματώνει 5G και Wi-Fi 6 για κορυφαίες ταχύτητες σύνδεσης, έναν Snapdragon 888 με 8 GB RAM για απόδοση χωρίς όρια, καθώς επίσης οθόνη AMOLED με ανάλυση 3200×1440 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για μοναδικές εμπειρίες θέασης. Πρόσθεσε τον ήχο Harman Kardon και τη μπαταρία των 4600 mAh και δεν θες κάτι άλλο.

Huawei P40 lite Ροζ (6,4”/6GB/128GB)

Με design που μαγνητίζει, το Huawei P40 lite θα γίνει ένα με το χέρι σου. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από τετράπλευρο καμπύλο γυαλί, προσφέροντας μία καταπληκτική αίσθηση στην αφή. Τον δε ενιαίο σχεδιασμό (απόρροια του φυσικού τρόπου ένωσης των επιφανειών του P40 lite) αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το εμπνευσμένο χρώμα Sakura Pink. Η FullView οθόνη προσφέρει μία εκπληκτική εμπειρία θέασης από άκρη σε άκρη (η κάμερα selfie είναι τύπου hole punch) ενώ την ίδια στιγμή ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 810 υπόσχεται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

POCO X3 Μπλε (6,7”/6GB/128GB)

Με design που του επιτρέπει να ξεχωρίζει… από χιλιόμετρα, το POCO X3 θα σου κεντρίσει αν μη τι άλλο την προσοχή. Η μεταλλική του υφή εξασφαλίζει άνετο κράτημα χωρίς δαχτυλιές ενώ το λογότυπό του ακτινοβολεί σε διαφορετικούς τόνους ανάλογα τον φωτισμό και τη γωνία που το κοιτάς. Το δε μπλε χρώμα είναι όλα τα λεφτά! Γυρνώντας το από την άλλη πλευρά ωστόσο, το X3 θα σε αφήσει άφωνο με την οθόνη του να προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz για μια απίστευτα ομαλή εμπειρία χρήσης. Η τεράστια μπαταρία των 5160 mAh θα σε κάνει να ξεχάσεις τι πάει φόρτιση ενώ τα 6 GB RAM θα σου προσφέρουν απρόσκοπτο multitasking.

Realme 7 Pro Μπλε (6,4”/8GB/128GB)

Ο σχεδιασμός του Realme 7 Pro είναι εμπνευσμένος από τους αντικατοπτρισμούς της φύσης, δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ που δένουν άψογα με το έντονο μπλε χρώμα. Παράλληλα η επεξεργασία AG με υφές που παραπέμπουν σε CD προσδίδει έναν ακόμα πιο premium αέρα στη συσκευή. Το Realme 7 Pro όμως δεν μένει στην εμφάνιση αλλά μπαίνει και στην ουσία. Ενσωματώνοντας έναν Snapdragon 720G τον οποίο πλαισιώνουν 8 GB RAM, οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών και χωρητικότητα 128 GB, είναι σε θέση να χαρίσει σπουδαίες εμπειρίες gaming, streaming και χρήσης γενικότερα, καλύπτοντας τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών.

Samsung Galaxy S20 FE Πράσινο (6,5”/6GB/128GB)

Το Galaxy S20 FE είναι το ομορφότερο και πλέον καλοσχεδιασμένο μοντέλο της σειράς S20 της Samsung. Αν μάλιστα το επιλέξεις στο απίθανο πράσινο χρώμα, θα έχεις κάνει δικό σου ένα από τα πλέον κομψά smartphones που διατίθενται στην αγορά. Με συμπαγές design και βάρος μόλις 190 γραμμαρίων, το Galaxy S20 FE διαθέτει μεγάλη οθόνη Super AMOLED 2X, επεξεργαστή Exynos 990 και 6 GB μνήμης, προσφέροντας σπουδαίες επιδόσεις και τέλειες εμπειρίες streaming/gaming. Η κάμερα πρόσοψης των 32 MP θα σου χαρίσει selfies γεμάτες χαμόγελα ενώ η τριπλή κύρια θα αποτυπώσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου με καταπληκτική σταθερότητα, ρεαλιστικά χρώματα και απίθανη λεπτομέρεια.

Xiaomi Redmi 9T Πράσινο (6,5”/4GB/64GB)

Με κομψό design, ένα έντονο πράσινο χρώμα που εκπέμπει δυναμισμό και ανάγλυφο μοτίβο που κάνει διαρκώς παιχνίδια με το φως, το Redmi 9T ξέρει να τραβά την προσοχή. Είναι splash-proof ώστε να το χρησιμοποιείς άφοβα στην καθημερινότητά σου, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός του αποτρέπει τις δαχτυλιές για εμφάνιση διαρκώς… στην τρίχα. Η μεγάλη του οθόνη των 6,53 ιντσών είναι ανάλυσης 2340×1080 pixels ενώ ο Snapdragon 662 προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε κάθε λογής app. Διαθέτει τέσσερις κάμερες με την κύρια να είναι ανάλυσης 48 MP (με λειτουργίες AI) καθώς επίσης και NFC, Bluetooth και υπέρυθρες.

Apple iPhone 12 Κόκκινο (6,1”/4GB/128GB)

Το iPhone 12 αποτελεί μία άριστη πρόταση για όποιον αναζητά ένα iPhone τελευταίας γενιάς που να συνδυάζει την ελαφρώς πιο προσιτή τιμή με τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά. Υιοθετεί ένα εκπληκτικό design ενώ είναι κατασκευασμένο από κράμα αεροδιαστημικού αλουμινίου. Διαθέτει οθόνη Super Retina XDR, δύο κάμερες των 12 MP, έξυπνο HDR επόμενης γενιάς και κάμερα πρόσοψης True Depth. Με προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68 και σε βαθύ κόκκινο χρώμα, αποτελεί τμήμα της σειράς (RED), οι πωλήσεις της οποίας ενισχύουν το ομώνυμο ίδρυμα χρηματοδοτώντας προγράμματα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS, την αντιμετώπιση του COVID-19 κ.α.