Η Peugeot κατάφερε το πρώτο τετράμηνο του 2021 να βρεθεί στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων , με μερίδιο αγοράς 14,6%. Όπως αναφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, σήμερα, τα μοντέλα της έχουν καταφέρει να αποτελούν την ιδανική επιλογή και στα εταιρικά οχήματα και να διακρίνονται στιην πρώτη θέση, για το ελληνικό επιχειρείν, που τα προτιμά.   Σαφώς, το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το νέο Peugeot 208, που  κε έχει ήδη αποσπάσει 26 διεθνή βραβεία από το λανσάρισμά του έως σήμερα, ενώ πρόσφατα το e-208 αναδείχθηκε το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης στη Γαλλία για το 2021.

Αλλά και δύο σημαντικά SUV της, το Peugeot 2008 και το 3008 βρίσκονται πλέον στην κορυφή των επιλογών από τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων (διαδικασία user – chooser) μεταξύ άλλων premium προτάσεων από την αγορά.

Σημαντικό στοιχείο ότι, στην μακροχρόνια μίσθωση, οι κινητήρες πετρελαίου έχουν διείσδυση 87%!  Σήμερα, η γαλλική φίρμα με σύμμαχο τα σύγχρονα μοτέρ πετρελαίου  BlueHDi κερδίζει την μερίδα του λέοντος, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις τους, αλλά κυρίως για την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν.

Αλλά και η παρουσία – διείσδυση των υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων στην μακροχρόνια μίσθωση, με ατού τον χρήστη χαμηλό φορολογικό συντελεστή και το μηδενικό εταιρικό φόρο, έχουν δεσπόζουσα θέση.

Σήμερα, η  Peugeot, εκτός από την πλούσια γκάμα κινητήρων, δίνει εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση After Sales πανελλαδικά.