Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την εξαφάνιση Γάλλου χορευτή από τον Πειραιά. Ο νεαρός έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και οκτώ ολόκληρους μήνες.

Την υπόθεση του 27χρονου Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσι έχει αναλάβει, έπειτα από σχετική εισαγγελική παραγγελία, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες οδήγησαν τις έρευνες του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας, ωστόσο απέβησαν τελικά άκαρπες.

Πλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου, Χρήστο Ράμο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «ON time» οι έρευνες θα επικεντρωθούν στον Πειραιά, με τη συμβολή δυτών, οι οποίοι θα «οργώσουν» το λιμάνι.

«Δεν ξέρουμε αν απομακρύνθηκε από τον Πειραιά»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οικογένεια του άτυχου νέου κλήθηκε να δώσει DNA σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο πτώμα, ενώ όπως σημείωσε ο δικηγόρος της, Χαράλαμπος Τσιανάκας, κανένα στοιχείο δεν μαρτυρά ότι ο Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ απομακρύνθηκε από τον Πειραιά όπου διέμενε.

Ο νεαρός συνήθιζε να πηγαίνει για διαλογισμό σε μια νησίδα απέναντι από την παραλία «Βοτσαλάκια».

Ο συνήγορος της οικογένειάς του ανέφερε πως ο 27χρονος ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα, κάποια από τα οποία δεν βρίσκονται στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχε καυγάδες με άτομα στο χώρο του πανδοχείου όπου διέμενε.

«Παρόλο που υπάρχουν μαρτυρίες για Κρήτη και Μύκονο, μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί κάτι από τις αστυνομικές Αρχές. Υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία ο Τζόις ήρθε σε επαφή και θα έχουν πολλά να πουν στις Αρχές. Κάποιοι από αυτούς ωστόσο δεν βρίσκονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα είχε καυγάδες με άτομα στο χώρο του πανδοχείου όπου διέμενε εκείνο το διάστημα» ανέφερε.

Τα ίχνη του Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου από το hostel όπου διέμενε στον Πειραιά, ενώ για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing και Silver Alert.