Οι Μπακς τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Κλίπερς εκτός έδρας και παρότι η ομάδα του Λος Άντζελες αγωνίστηκε χωρίς τον Πολ Τζορτζ διέλυσε τα ελάφια με 129-105 και ρεσιτάλ ευστοχίας από το τρίποντο. Η παρέα του Καουάι Λέοναρντ ήταν εκπληκτική και ολοκλήρωσε το ματς με 19/34 τρίποντα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πλευρά του να είναι συγκλονιστικός, αλλά να μην έχει την ανάλογη βοήθεια, αφού μόνο ο Χολιντέι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Οι Κλίπερς με τον Κενάρντ στην αρχική πεντάδα είχαν καλές αποστάσεις και κυρίως εντυπωσιακά ποσοστά από τα 7.25 και καθάρισαν τους Μπακς. Όσον αφορά τους Μπακς ο Greek Freak ολοκλήρωσε τον αγώνα με 32 πόντους με 10/21 σουτ, 10/12 βολές και 6 ριμπάουντ, αλλά ουσιαστικά πήρε βοήθειες στην επίθεση μόνο από τον Τζρου Χόλιντεϊ (24 πόντοι), ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 7 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής, σε ένα βράδυ που οι Μπακς δοκίμασαν αρκετά στην άμυνα για να ανακόψουν τον ρυθμό των γηπεδούχων χωρίς κανένα αποτέλεσμα όμως.

Οι Κλίπερς από την πλευρά τους είχαν συνολικά τέσσερις παίκτες που έσπασαν το φράγμα των 20 πόντων, με τον Μάρκους Μόρις να έχει 25 πόντους, τον Κουάι Λέοναρντ 23 πόντους, τον Κενάρντ 21 πόντους και τον Ρέτζι Τζάκσον 20 πόντους.