Θλίψη στον κόσμο του Τουρισμού έχει προκαλέσει ο θάνατος του Μπόρις Μουζενίδη.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece για τον θάνατο του Mπόρις Μουζενίδη αναφέρεται:

«Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του. Aυτοδημιούργητος, ξεδίπλωσε την επιχειρηματική δράση του σε σειρά δραστηριοτήτων στον χώρο του τουρισμού, αναπτύσσοντας ένα περιφερειακό δίκτυο σε πολλές χώρες με κέντρο αναφοράς την Ελλάδα.

Η πορεία του συνδέθηκε άρρηκτα με την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας και ιδιαίτερα με την καλλιέργεια των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Ο Μπόρις Μουζενίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την πολυσήμαντη προσφορά του».

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του ιδρυτή του Ομίλου Μουζενίδη και μεγάλου οραματιστή του ελληνορωσικού τουρισμού, Μπόρις Μουζενίδη ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αναπάντεχος χαμός του Μπόρις Μουζενίδη είναι απώλεια για τη χώρα μας και πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό! Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και συνεργάτες του».