Απίστευτος συνωστισμός που δεν θυμίζει σε τίποτα πανδημία καταγράφτηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, όπου ορισμένοι παρά τις εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κοροναϊού συνεχίζουν τα πριβέ πάρτι.

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την παράνομη λειτουργία του πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου.

Τα αποκλειστικά πλάνα μαγνητοσκοπήθηκαν στο πάρτι που έγινε την Παρασκευή, στο οποίο επενέβη κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης με την αστυνομία και επέβαλαν πρόστιμα σφραγίζοντας το κέντρο.

Στην κάμερα του MEGA μιλά αποκλειστικά ο υπεύθυνος του μαγαζιού, ο οποίος μεταξύ άλλων περιγράφει πώς τους ζητήθηκε να κάνουν το πριβέ πάρτι και γιατί δέχτηκαν.

Αποκλειστικά πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος εξασφάλισε το MEGA από το κορονοπάρτι που διοργανώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων. Εν μέσω πανδημίας.

Ντοκουμέντο από το «κορονογλέντι»

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα πόστα τους, σαν να μην υπάρχει κοροναϊός, και οι πελάτες του νυχτερινού κέντρου αρχίζουν να καταφτάνουν για να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και αλκοόλ. Μια τραγουδίστρια στη σκηνή υπόσχεται να απογειώσει το κέφι.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη του πάρτι κλιμάκιο του υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με αστυνομικούς έκανε έφοδο μετά από καταγγελία. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου μιλώντας στο MEGA προσπάθησε να πείσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ενώ το κέντρο λειτουργούσε παράνομα παρά το lockdown.

Η έφοδος στο κέντρο

Το πάρτι ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ. Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στα social media.

Μετά την έφοδο της αστυνομίας επιβλήθηκαν πρόστιμά των 300 ευρώ στους θαμώνες, 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και 5.000 ευρώ στο κατάστημα. Έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ το νυχτερινό κέντρο σφραγίστηκε.

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο με στόχο να σταματήσουν τα κορονοπάρτι που βαφτίστηκαν από τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου πριβέ γιορτές.