Οι πρώτες φωτογραφίες από τον περιβόητο γάμο στη Μαλεσίνα με περισσότερα από 200 άτομα που έγινε εστία υπερμετάδοσης του κοροναϊού είδαν το φως της δημοσιότητας.

Γαμπρός και νύφη έφτασαν στην εκκλησία χωρίς μάσκες, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι περισσότεροι από τους καλεσμένους του ζευγαριού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στις 21 Φεβρουαρίου και ήταν αυτός, που σύμφωνα με πολλούς, έφερε έκρηξη κρουσμάτων και σκληρό lockdown στη Μαλεσίνα.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, οι υπεύθυνοι του ναού αναγκάστηκαν να κλειδώσουν την πόρτα προκειμένου να μην μπει άλλος κόσμος μέσα. Μόνο οι ιερείς του ναού προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη, καθώς η αστυνομία ήταν άφαντη.

Οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή T Live είναι αποκαλυπτικές. Οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και στριμώχνονται σε ορισμένες περιπτώσεις για να χωρέσουν όλοι στη φωτογραφία.

Καλεσμένη πάντως που μίλησε στην εκπομπή, είπε ότι κατά τη γνώμη της, τα μέτρα τηρήθηκαν. «Το αν φορούσαμε μάσκα ή όχι δεν το διαπίστωσα» θα την ακούσετε να λέει στο επόμενο βίντεο. Η κυρία που μιλάει νόσησε μετά τον γάμο και πλέον δίνει μάχη για να αφήσει πίσω τον κοροναϊό.