Δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, της άρνησης υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σχηματίστηκε για τους 61 συλληφθέντες που, το πρωί της Πέμπτης, εισέβαλαν στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιώντας διαμαρτυρία υπέρ του Κουφοντίνα.
Επίσης, στους συλληφθέντες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του κοροναϊού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το περιστατικό που προκάλεσε την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. συνέβη νωρίς το πρωί, όταν οι δράστες, αιφνιδιάζοντας τους υπαλλήλους του υπουργείου, εισέβαλαν στην είσοδο αυτού όπου άπλωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φεϊγ – βολάν.

- Σοβαρό τροχαίο στα Ψαχνά Ευβοίας: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου
- Τρομερός παππούς έγινε viral: Οι «ξέφρενοι» πανηγυρισμοί του μετά την κατάκτηση της Euroleague του Ολυμπιακού
- ΕΛΑΣ: Άνοιξε η πλατφόρμα για την συλλογή υπογραφών της «Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης» του Αλέξη Τσίπρα







