Με μηνύσεις απειλεί ο γιατρός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος εμβολιασμών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και παύθηκε όταν κατηγορήθηκε ότι κάλεσε φίλους και γνωστούς του εκτός της καθορισμένης από τους ειδικούς σειράς για εμβολιασμό.

Ο γιατρός νοσηλεύεται μετά από τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου για τον κοροναϊό παραπονούμενος για παράλυση στα κάτω άκρα. Ωστόσο, ο καθηγητής καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε ότι «εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση», συνδέοντας μάλιστα τα παράπονά του με την ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε, δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου που δημοσιοποίησε την εισαγωγή του γιατρού στο νοσοκομείο είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε εκτός σειράς με ευθύνη του γιατρού.

Πάντως, στο ίδιο μέσο δημοσιεύονται δηλώσεις του γιατρού, ο οποίος υποστηρίζει ότι «οι πόνοι ήταν έντονοι στην μέση και τα πόδια έως χτες ενώ σήμερα κούνησε λίγο τα δάχτυλα και λύγισε ελαφρώς τα πόδια του χωρίς όμως ακόμα να μπορεί να σηκωθεί».