Δραματική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με τη διασπορά του κοροναϊού στο εσωτερικό του «τριφυλλιού» να είναι πολύ μεγάλη.

Στα σημερινά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Πράσινοι βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα.

Τα κρούσματα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αυξάνονται συνεχώς και μάλιστα υπάρχει φόβος ότι στα επόμενα τεστ θα βρεθούν νέα θετικά δείγματα, με τον Οντεντ Κάτας, τους παίκτες και τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να βρίσκονται σε απομόνωση τις τελευταίες ημέρες.

Οι Πράσινοι είναι σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής των αναμετρήσεων που ακολουθούν με ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague.

Οπως είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταξιδέψουν οι Πράσινοι στην Μόσχα, για να αγωνιστούν αρχικά απέναντι στη Ζενίτ (17/2) και στη συνέχεια απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2). Το πιο πιθανό είναι να αναβληθούν οι αγώνες, όπως έγινε πρόσφατα με τα παιχνίδια του Τριφυλλιού σε Basket League και Κύπελλο Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στα τεστ που έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια υπήρξαν νέα κρούσματα στο εσωτερικό του Τριφυλλιού, τα οποία κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή του παιχνιδιού του Κυπέλλου με το Περιστέρι. Πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πιο πιθανό είναι να αναβληθούν και οι αγώνες της Euroleague με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ.