Ντελικάτα τοπία, μπονσάι και τσάι. Και από την άλλη δράκοι, σαμουράι και νίντζα. Αρχαίος πολιτισμός σε αντίστιξη με φουτουριστικά κτίρια και μόδα που κινείται έτη φωτός μακριά σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη. Αν κάτι χαρακτηρίζει την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αυτό είναι σίγουρα οι αντιθέσεις της. Κι αν προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να την εξερευνήσουμε –έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται για το ευκολότερο ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς- μπορούμε να «κλέψουμε» κάτι από τον αέρα μυστηρίου που την περιβάλλει, ενώ παράλληλα δοκιμάζουμε την τύχη μας και διεκδικούμε μεγάλα κέρδη.

Eastern Gold

Ένα ολοκαίνουργιο slot, το Eastern Gold της Gamevy, μας μεταφέρει όλη τη μαγεία και το μυστήριο της Ιαπωνίας, μέσα από σύμβολα με αέρα Άπω Ανατολής.

Ήδη από τη στιγμή που το slot αρχίζει να φορτώνει, μας υποδέχεται ένας μεγαλειώδης χρυσός δράκος, σύμβολο δύναμης και πλούτου.

Πολλά ακόμη συναρπαστικά ανατολίτικα στοιχεία θα περάσουν μέχρι το τέλος του από τους πέντε κυλίνδρους και τις τρεις σειρές του –και, αν όλα πάνε καλά, θα μας αφήσουν τα δώρα τους στις πέντε γραμμές πληρωμής.

Στο θεματικό slot πρωταγωνιστούν οι πιο κλασικές ιαπωνικές φιγούρες, όπως οι σαμουράι και τα χρυσόψαρα. Κανένα σύμβολο, όμως, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρυσαφένιος δράκος που αντικρίσαμε από την πρώτη στιγμή, αφού πρόκειται για το σύμβολο scatter και οι εμφανίσεις του είναι ικανές να απογειώσουν τα κέρδη μας.

Και αυτό γιατί αν μας… τιμήσει με την παρουσία του στη διάρκεια της ίδιας περιστροφής στους κυλίνδρους 1, 3 και 5, «ξεκλειδώνει» τον bonus γύρο, που φέρνει μαζί του τα Giga Symbols –και αυτά με τη σειρά τους αυξάνουν τις πιθανότητες νίκης.

Το αγαπημένο μας στοιχείο, είναι το γεγονός ότι σε κάθε νίκη έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στις επιλογές gamble και collect: Αν διαλέξουμε την πρώτη, έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τα κέρδη μας, με τον όρο ότι θα μαντέψουμε σωστά το περιεχόμενο μιας κάρτας από τράπουλα (δηλαδή το χρώμα και το σύμβολο που αναπαριστά). Αν πάλι επιλέξουμε «collect», συγκεντρώνουμε κανονικά τα κέρδη του γύρου μας και στη συνέχεια προχωράμε στον επόμενο.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Παραγγείλετε το αγαπημένο σας σούσι και πραγματοποιήστε ένα νοητό ταξίδι στην Ιαπωνία.