temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Σικάγο έγινε ο Νέος Κόσμος: Πυρά σε καφετέρια με νεκρό και τραυματίες
Ελλάδα

Σικάγο έγινε ο Νέος Κόσμος: Πυρά σε καφετέρια με νεκρό και τραυματίες

Εκτός ελέγχου πλέον η εγκληματικότητα στη χώρα. Ο Νέος Κόσμος έγινε Σικάγο καθώς άγνωστοι νωρίς το βράδυ της Δευτέρας γάζωσαν καφετέρια της περιοχής σε πλατεία που ήταν γεμάτη κόσμο. Τρόμος και πανικός στον κόσμο, άφαντοι οι δράστες. Ενας νεκρός και τραυματίες.

Το απόλυτο χάος επικράτησε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όπου «βροχή» πυροβολισμών έπεσε στην πλατεία Αγίου Σώστη, στον Νέο Κόσμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και ακολούθησε «βροχή» πυροβολισμών. Ένας από τους εμπλεκόμενους μάλιστα, φέρεται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε ένα καφέ στην πλατεία του Αγίου Σώστη όπου και δέχθηκε πυροβολισμούς και κατά τις ίδιες αναφορές είναι νεκρός.

Ακόμα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία είναι άνδρας, ενώ οι τρεις τραυματίες είναι δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Η συμπλοκή που κατέληξε σε «μακελειό» φέρεται να έγινε για οικονομικές διαφορές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ένα άτομο έφτασε έξω από καφετέρια στην πλατεία του Αγίου Σώστη και άρχισε να πυροβολεί προς το εξωτερικό του καταστήματος. Μάλιστα, όλο το σκηνικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια ανυπεράσπιστων παιδιών.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα μικρού κυβισμού, ασημί χρώματος, με το οποίο φέρεται να έχει διαφύγει ο ένοπλος που πήρε μέρος στην αιματηρή συμπλοκή.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σαρώνουν την περιοχή χωρίς ακόμα να έχουν εντοπίσει τον δράστη.

https://www.megatv.com/2021/01/11/neos-kosmos-antallagi-pyrovolismon-metaksy-allodapon-enas-nekros-kai-treis-traymaties-o-enas-poly-sovara/?pubid=2020232840

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων