Η πλατφόρμα του Zoom ανακοίνωσε για τα Χριστούγεννα την δωρεάν πρόσβαση στις παροχές της για όλους τους χρήστες, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τις οικογένειες, που δεν μπορούν να συναντηθούν εξαιτίας της πανδημίας του νέου κοροναϊού, επιτρέποντάς τους να επικοινωνήσουν με ασφάλεια.

Ενώ οι υγειονομικές αρχές παγκοσμίως ζητούν τη μέγιστη κοινωνική αποστασιοποίηση για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων,  η δημοφιλής πλατφόρμα, Zoom, προχώρησε σε μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «ως ένδειξη εκτίμησης απέναντι στους χρήστες μας στη διάρκεια μιας εξαιρετικά ιδιότυπης περιόδου, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε το όριο των 40 λεπτών από τους δωρεάν λογαριασμούς Zoom για όλες τις ψηφιακές συναντήσεις διεθνώς».

Σημειώνεται πως κανονικά, οι δωρεάν λογαριασμοί επιτρέπουν κλήσεις μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών, οι οποίες και ολοκληρώνονται αυτόματα με τη λήξη του χρόνου, ενώ για απεριόριστης διάρκειας και ποσότητας κλήσεων καθημερινά, απαιτείται συνδρομή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας χαιρετίστηκε από ειδικούς υγείας, οι οποίοι έχουν επισημάνει πως οι συναθροίσεις κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών συνιστούν κίνδυνο για τους πολίτες, τις οικογένειές τους και την κοινότητα, καθώς τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια αποτελούν εύφορο έδαφος για τη διασπορά του κοροναϊού.

Πάντως, το Zoom δεν είναι η μοναδική επιλογή για όποιον θα βιώσει Χριστούγεννα μοναξιάς, αφού και η πλατφόρμα Google Meet είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες μέχρι τις 31 Μαρτίου, ενώ πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Messenger και το FaceTime αποτελούσαν διαχρονικά δωρεάν προσβάσιμες επιλογές.

Ετοιμάστε λοιπόν το γιορτινό σας outfit, φτιάξτε μαλλί και manicure, κάντε τα δώρα σαςβάλτε μια σαμπάνια να παγώνει και ετοιμαστείτε για το πιο high tech  χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που έχετε ζήσει ποτέ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από