Πλησιάζουν Χριστούγεννα και οι… παλιές συνήθειες, της προ Covid εποχής, επανέρχονται στην Κρήτη, για κάποιους τουλάχιστον επιχειρηματίες, οι οποίοι επιμένουν να αγνοούν τους κινδύνους διασποράς του κοροναϊού αλλά και τα τσουχτερά πρόστιμα.
Η ιδιοκτήτρια καφενείου στο Ρέθυμνο όχι μόνο άνοιξε κανονικά χθες το μαγαζί της, αλλά οργάνωσε και τραπέζι πόκερ για τους πελάτες!
Τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ ενώ παράλληλα συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ekriti.gr μόλις μπήκαν στο κατάστημα αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, του ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ, βρήκαν δύο πελάτες να παίζουν χαρτιά, κατασχέθηκαν 787 ευρώ και τους συνέλαβαν.
Παράλληλα στον χώρο βρίσκονταν άλλα έξι άτομα, 5 άνδρες και μία γυναίκα ως θαμώνες.
Σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή
- Champions League: Βουδαπέστη σε «αναβρασμό» πριν τον τελικό Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ
- Εύοσμος: Κατέληξε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου







