Την στήριξή του στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που «καταποντίζονται σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται για περαιτέρω περιοριστικά μέτρα που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά τους», εκφράζει το ΜέΡΑ 25 με δήλωση του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη.

Μειωμένος ο τζίρος κατά 65% για 8 στις 10 επιχειρήσεις

Προσθέτει, ότι 8 στις 10 επιχειρήσεις έχουν μειωμένο τζίρο και το 65% κρίνει ως ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης, θεωρώντας πως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

H μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, υποστηρίζει ο κ. Κριθαρίδης, «που βρισκόταν διαχρονικά στο στόχαστρο της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, βρίσκεται μετά και τις επιπτώσεις της πανδημίας σε εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση».

Το μέλλον, σημειώνει, «δυστυχώς προδιαγράφεται δυσοίωνο, με μία κυβέρνηση που πολύ εύκολα επιβάλλει περιοριστικά μέτρα, αλλά εξαιρετικά δύσκολα στηρίζει εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν φροντίζει κιόλας να στηριχθούν μόνο συγκεκριμένες και μεγάλες επιχειρήσεις της ολιγαρχίας. Την καλούμε έστω και τώρα να αλλάξει ρότα».

Πηγή ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από