Δριμεία επίθεση κατά της προέδρου της δίκης της Χρυσής Αυγής, Μαρία Λεπενιώτη, εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του στην ιστοσελίδα του κόμματός του, ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός.

Η ανακοίνωση, με τίτλο «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού», ο Λαγός αναφερόμενος στην «εντολοδόχο Λεπενιώτη», επιχειρεί να πείσει πως δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους ενώ επαναλαμβάνει την απειλή του ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στο δικαστήριο, η πρόεδρος αμφισβήτησε την πρόταση της εισαγγελέως για τις αναστολές. Η πρόεδρος εξήγησε ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός της εισαγγελέως ότι όλοι οι καταδικασθέντες, εκτός του Μιχαλολιάκου, έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Επίσης, είπε ότι δεν ισχύει το επιχείρημα της εισαγγελέως ότι δεν πρόκειται οι καταδικασθέντες να τελέσουν νέα αδικήματα επειδή η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί.

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης» αναφέρει ο Λαγός.

«Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια» συμπληρώνει ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στους πρώην χρυσαυγίτες συντρόφους, λέγοντας πως τιμωρήθηκαν άδικα.