Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός, λίγο πριν μεταβεί στο Εφετείο Αθηνών όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών.

Δεν μετανιώνω για τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λαγός στους δημοσιογράφους αναχωρώντας από το σπίτι του για το Εφετείο Αθηνών όπου σήμερα ανακοινώνονται από την έδρα οι αποφάσεις επί των ελαφρυντικών.

«Απαράδεκτη απόφαση. Αυτή η απόφαση θα κριθεί. Έχω κινήσει διαδικασίες από με νομικούς από 8 διαφορετικά κράτη», είπε αρχικά και στη συνέχεια χαρακτήρισε τους δικαστές ανθρωπάκια, τονίζοντας ότι δεν έχει ασυλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός μέσα από το Twitter είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο Εφετείο από την περασμένη Παρασκευή με σειρά αναρτήσεων, αποκαλώντας τους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «ανθρωπάκια» και καλώντας τους υποστηρικτές του να συγκεντρωθούν έξω από το Εφετείο στις 9 το πρωί.

Η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της απαγόρευσε την αναγγελθείσα συγκέντρωση συμπαράστασης στους καταδικασθέντες, επικαλούμενη το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικείμενου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις του νομού περί συναθροίσεων.