Μία 20χρονη κοπέλα, στην Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα βιασμού, από δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών που την απήγαγαν και την βίασαν. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την καταγγελία της όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Όπως περιέγραψε «με τράβηξαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους». Οι δυο άνδρες αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητο στη συνέχεια τη μετέφεραν στο σπίτι τους, όπου της επιτέθηκαν και τη βίασαν διαδοχικά.

Οι καταγγελίες της 20χρονης προκαλούν ανατριχίλα.

Στις 27 Σεπτεμβρίου το βράδυ βγήκε με φίλες της. Κάθισαν σε μια πλατεία και άρχισαν να πίνουν ποτά. Η φοιτήτρια ήπιε κρασί και ούζο σε αρκετή ποσότητα.

Κάποια στιγμή μετά τις 2 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία. Στις 5 το πρωί αποφάσισαν με τις φίλες της να αποχωρήσουν για τα σπίτια τους. Η φοιτήτρια ξεκίνησε μόνη της, πεζή, συνεχίζοντας να πίνει μπύρα στο δρόμο.

Καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι της, την πλησίασε ένας άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, που φορούσε λευκή μπλούζα, ο οποίος την άρπαξε από το χέρι και την έβαλε με τη βία μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Την ανάγκασε να καθίσει στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκείνος κάθισε πίσω. Στη θέση του οδηγού ήταν ένας άλλος άνδρας, πάλι πακιστανικής καταγωγής με μαύρη μπλούζα. Τους δυο άνδρες τους έβλεπε για πρώτη φορά.

Η φοιτήτρια προσπαθούσε να αντιδράσει για να την αφήσουν να πάει σπίτι της. Το αυτοκίνητο όμως ξεκίνησε με κλειδωμένες τις πόρτες, προς μια κατεύθυνση που δεν μπορεί να θυμηθεί, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ. Της έβαλαν μέσα στο κουτάκι μπύρας που κρατούσε βότκα και την ανάγκασαν να πιει πολλές φορές. Στο δρόμο λόγω βλάβης πήραν ταξί και συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Προσπαθούσε να θυμηθεί τι συνέβη. Η μοναδική εικόνα που μπορεί να ανακαλέσει είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου με την μαύρη μπλούζα, να είναι από πάνω της, εκείνη να σφίγγει τα χέρια της αντιστεκόμενη. Δεν ξέρει αν χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Ζητούσε διαρκώς να την αφήσουν να φύγει. Ελληνικά όμως δεν μιλούσε κανείς. Της έδωσαν ένα φορτιστή για το κινητό της και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει τη μητέρα της. Της είπε ότι είναι στο σπίτι.

Κάποια στιγμή γύρισε στο διαμέρισμα ο άνδρας με την μαύρη μπλούζα. Έλεγε στην φοιτήτρια ασυναρτησίες, όπως I love you. Του ζητούσε να την αφήσει να φύγει, αλλά εκείνος την παρακαλούσε να μείνει κι άλλο. Τελικά της κάλεσε ένα ταξί και της έδωσε 10 ευρώ για να το πληρώσει. Πήγε σπίτι της, όπου την περίμεναν οι φίλες της με ένα περιπολικό γιατί είχαν ανησυχήσει. Στους αστυνομικούς δεν είπε τίποτα. Το μόνο που ήθελε ήταν να ανέβει σπίτι της και να κάνει μπάνιο.

Οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται τα πάντα, υποστηρίζουν ότι η φοιτήτρια πήγε στο σπίτι τους οικειοθελώς.

Υποστηρίζουν ότι γνωρίστηκαν νωρίτερα το ίδιο βράδυ με την φοιτήτρια. Κατανάλωσαν αλκοόλ. Η φοιτήτρια πήγε με την θέλησή της στο σπίτι τους και ήρθε σε επαφή με τον άνδρα με την λευκή μπλούζα.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφέθησαν ελεύθεροι.

Ελεύθερος ο 45χρονος

Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος ο 45χρονος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, ωστόσο διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να φυλακιστεί ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ηλικίας 34 ετών. Έτσι και αυτός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο, αν θα οδηγηθεί στη φυλακή ή αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος.

Ο Δημήτρης Νάκος, δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση, αναφέροντας πως: «Αποφασίσθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός του εντολέα μου, η αφαίρεση του ταξιδιωτικού του εγγράφου.

» Όλοι έχουμε παιδιά, κι όλοι απέναντι σε αυτό το έγκλημα είμαστε ευαίσθητοι. Ο πελάτης μου αρνείται και τις δύο πράξεις, υπήρχε συναίνεση και γι αυτό πιστεύω και στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής θα βγουν σημαντικά πράγματα και δεδομένα τα οποία εκτιμήθηκαν από την κυρία ανακρίτρια.

» Η γνωριμία έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, της πρώτης πρωινές ώρες κι από εκεί ακολούθησε τον εντολέα μου στο σπίτι του. Υπάρχει ένα βίντεο το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί από κάμερα σε βενζινάδικο το οποίο δεν δείχνει καταναγκασμό».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA