Αθώα κρίθηκε  από το Ε. Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η Λίνα Νικολοπούλου σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα,η οποία είχε διωχθεί ποινικά για ανάθεση το 2014 στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας σε εταιρεία διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων στην οποία η ίδια ήταν επικεφαλής.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε ομόφωνη αθωωτική απόφαση με επίσης αθωωτική εισαγγελική πρόταση από το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος που είχε αποδοθεί στην Λ.Στουρνάρα με βάση την ποινική δίωξη, με την τότε γενική γραμματέα του υπουργείου Υγείας Χριστίνα Παπανικολάου να αντιμετωπίζει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Μάρτυρας για την υπόθεση εξετάστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος  τότε είχε διατελέσει υπουργός αρμόδιος για θέματα Υγείας.

Ανάρτηση για την αθώωση της Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας: «Προ ολίγου το Δικαστήριο ομοφώνως έκρινε ΑΘΩΑ την κα Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα για τις γελοίες κατηγορίες περί απευθείας ανάθεσης από το ΚΕΕΛΝΟ του eHealth forum. Μία ταλαιπωρία ετών μίας αληθινής Κυρίας έλαβε τέλος. Την σπίλωσαν κυνηγώντας τον σύζυγό της και απεδείχθη σήμερα».