Η VW προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου εσωτερικού του επόμενου ηλεκτρικού της μοντέλου, του ID.4. Το νέο μοντέλο, όπως αναφέρει η γερμανική φίρμα χαρακτηρίζεται από τους άφθονους χώρους, τον επιδραστικό φωτισμό και ένα σαλόνι, που χαρακτηρίζουν το νέο ηλεκτρικό μοντέλο.

Ειδικότερα, το εσωτερικό του ID.4 επιδεικνύει ένα νέο χαρακτήρα, επειδή το μικρών διαστάσεων ηλεκτροκινητήριο σύστημα εξασφαλίζει μεγάλη ευρυχωρία.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι, το νέο μοντέλο φέρνει όπως λέει ο Klaus Zyciora, Επικεφαλής Design του Volkswagen Group, «μια νέα αίσθηση ευρυχωρίας στην κατηγορία του χάρη στην ΜΕΒ, την αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση, της Volkswagen».

Η άνεση του μοντέλου ξεκινάει και από την ευκολία που έχει ο  οδηγός και οι επιβάτες κατά την πρόσβαση στο όχημα μέσω μεγάλων ανοιγμάτων θυρών ενώ, τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα δίνουν μια πιο πανοραμική άποψη κατά την διαδρομή.

Επίσης, η πίσω σειρά τους προσφέρει τόσο χώρο όσο ένα συμβατικό SUV στην επόμενη υψηλότερη κατηγορία. Παραπάνω από εντυπωσιακά άφθονοι και οι χώροι για τις αποσκευές – 543 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση!

Το λανσάρισμα του ID.4 για τους πρώτους, τυχερούς κατόχους θα γίνει πριν από το τέλος του έτους.