Αγκαλιά με το μεγαλύτερο μερίδιο  στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων στην ελληνική αγορά βρέθηκε η Peugeot, με το ποσοστό της στην νεοφερμένη κατηγορία να αγγίζει  το 25,1%.

Ειδικότερα, το νέο Peugeot e-208  αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους νέους αγοραστές ηλεκτρικού οχήματος, τόσο για τις προσωπικές μετακινήσεις όσο και για ττις μετακινήσεις που αφορά επιχειρηματίες, επαγγελματίες κ.α.

Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει η μεγάλη του αυτονομία, που σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις, το θέτουν στο υψηλότερο σκαλί των προτιμήσεων και ως συνέπεια και στις πωλήσεις .  Να σημειωθεί, ότι, το νέο Peugeot 208 απέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του Ευρωπαϊκού αυτοκίνητου της χρονιάς 2020 και επιπλέον διακρίθηκε στην Ελλάδα ως Αυτοκίνητο της χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot διαθέτει 55 σημεία φόρτισης πανελλαδικά για ολους τους πελάτες της, ενώ το Peugeot e-208 είναι διαθέσιμο προς  δοκιμαστική οδήγηση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Peugeot πανελλαδικά.