Τη δυνατότητα να μειώσουν ή ενδεχομένως και να μηδενίσουν τον φετινό λογαριασμό της Εφορίας έχουν με πέντε κινήσεις – κλειδιά οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι από τον Μάρτιο που ξέσπασε η πανδημία εισπράττουν μειωμένα κατά 40% ενοίκια.
Το 30% των «χαμένων» μισθωμάτων θα αφαιρεθεί από τον φόρο εισοδήματος ή και τον ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι.
Όμως για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες να κατοχυρώσουν την έκπτωση φόρου και να τη συμψηφίσουν με τις οφειλές τους θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι αύριο 1η Ιουλίου την ειδική Δήλωση Covid στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.
-Για ποιους ιδιοκτήτες θα είναι μεγαλύτερο το φορολογικό όφελος
-Ποια είναι τα πέντε βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες για να αποζημιωθούν για το 30% των ενοικίων που έχασαν και να κατοχυρώσουν την έκπτωση φόρου
Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Τρίτη
- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»
- Το Ιράν στοχοθετεί τις περισσότερες μοναρχίες του Κόλπου, ως αντίποινα για την επίθεση HΠΑ και Ισραήλ – Δύο νεκροί στα Εμιράτα
- Η CIA είχε υπό παρακολούθηση εδώ και μήνες τον Αλί Χαμενεΐ – Άλλαξε το πρόγραμμά του και βομβαρδίστηκε

