Με τη φανέλα του Περιστερίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης, με τον έμπειρο άσο να δίνει τα χέρια με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και να απομένει πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση.
Ο 36χρονος σέντερ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Περιστερίου, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τον πείσουν και να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».
Ο Μαυροκεφαλίδης, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Προμηθέα, αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια στο Περιστέρι, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να βάζει στο ρόστερ της έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό παίκτη.
Πέρσι, ο Λουκάς σε 19 παιχνίδια στην Α1 είχε 15,7 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, ενώ στο Eurocup σε έξι συμμετοχές είχε 15 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Περιστέρι θα είναι συνολικά η 14η ομάδα στην καριέρα του Μαυροκεφαλίδη, αλλά και 8η ελληνική μετά τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Μαρούσι, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ιωνικό Νικαίας και Προμηθέα Πάτρας.
- Τουρκία: Ανακαλύφθηκε μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην αρχαία ελληνική πόλη της Λαοδίκειας (βίντεο και φωτογραφίες)
- Σκληρή προειδοποίηση από τη Ρωσία: Στο στόχαστρο χώρες που θα φιλοξενήσουν γαλλικά πυρηνικά – Στο κάδρο και η Ελλάδα
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Τζιτζικώστας: Τα αεροπορικά καύσιμα επαρκούν έως τις αρχές Ιουνίου






