Ο κοροναϊός έχει αναγκάσει όλους τους αθλητές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην κάνουν προπονήσεις, ενώ φυσικά έχει διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Τις δύσκολες αυτές μέρες λοιπόν, όπου δεν υπάρχει δράση σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν υπάρχει δράση και σε επίπεδο ακαδημιών, με τον Γιώργο Μασούρα και τον Χρήστο Θέο να βρίσκονται στο πλευρό των σχολών του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλληνας μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων και ο γιατρός της ομάδας είχαν τηλεδιάσκεψη με μέλη και προπονητές των ακαδημιώ.

Με αυτόν τον τρόπο έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τα παιδιά του συλλόγου για τις μέρες που διανύουμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.